Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом побиття першокурсників на Львівщині

13:53 10 грудня 2023 р.

Фото до новини

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за фактом побиття першокурсників одного із училищ Львівщини.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише DailyLviv.com.

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за фактом побиття першокурсників одного з училищ Львівщини.

Читайте також: Директорка училища, де старшокурсники фізично знущалися з першокурсників, відреагувала на побиття (відео)

Попередня правова кваліфікація – хуліганство, вчинене групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України).

На відео, яке розповсюджується в мережі Інтернет, зафіксовано, як у гуртожитку студенти старшого курсу училища, одягаючи боксерську рукавицю, по черзі б’ють першокурсників.

Читайте також: Били в голову і в груди боксерською рукавицею. Жорстока «посвята» в студенти на Львівщині. Поліція відреагувала (відео)

Наразі встановлюють усі обставини інциденту та особи, які до нього причетні.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Золочівського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції Львівської області.

Нагадаємо, вчора у соцмережах розповсюдили відео скандальної дідівщини. «Совкову посвяту» влаштували для новеньких у гуртожитку на Львівщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів