Прокуратура розслідує зловживання службовим становищем у Львівській міськраді

11:48 14 липня 2017 р.

Посадовці ЛМР неправомірно прийняли рішення про оформлення права комунальної власності на пам’ятку архітектури національного значення.

У прокуратурі Львівської області повідомили сьогодні, 14 липня, що вона розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення службовими особами Львівської міської ради кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Зокрема, посадовці міської ради, всупереч положенням Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та власним повноваженням, неправомірно прийняли рішення про оформлення права комунальної власності на державне майно – пам’ятку архітектури національного значення, що знаходиться в центрі Львова загальною площею 1607,5 квадратних метрів та вартістю 4,8 млн. гривень.

Про це повідомили сьогодні, 14 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також запевнили: «У провадженні тривають слідчі дії, спрямовані для повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин події».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів