Прокуратура Львова відсудила майно Червоноградської автобази

18:18 17 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Позов прокуратури Львова задоволено рішенням Іваничівського районного суду Волинської області повністю.

«Завдяки прокуратурі із незаконного володіння постановлено повернути майно ВАТ «Червоноградська автобаза», – повідомили сьогодні, 17 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«Завдяки принциповій позиції органів прокуратури Львівської області незаконно відчужені приміщення площею більше 500 квадратних метрів судом постановлено повернути законному власнику – ВАТ «Червоноградська автобаза», в статутному фонді якого 51% акцій становить частка міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Факт відчуження зазначених об’єктів нерухомості, що розташовані на території Волинської області, встановлено у ході судового розгляду справи про банкрутство вказаного товариства.

З метою повернення цього майна, прокуратурою міста Львова до Іваничівського районного суду Волинської області було пред’явлено позов про його витребування з чужого незаконного володіння. Проте, рішенням судів першої та апеляційної інстанцій у задоволенні позовних вимог прокурора відмовлено.

Водночас, за касаційною скаргою органів прокуратури, 22 квітня 2015 року Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ скасовано постановлені рішення, а справу направлено на новий розгляд до суду першої інстанції.

Відтак, рішенням Іваничівського районного суду Волинської області від 26 січня 2016 року позов задоволено повністю – визнано право власності на спірне майно за ВАТ «Червоноградська автобаза» та витребувано його з чужого незаконного володіння фізичних осіб».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів