Прокуратура Львівського гарнізону назвала ймовірну причину загибелі офіцера

16:05 19 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: vpzhr.gp.gov.ua

Військова прокуратура Львівського гарнізону назвала ймовірною причиною пожежі у військовій частині, внаслідок якої загинув офіцер та ще один отримав численні опіки, коротке замикання.

У військовій прокуратурі Західного регіону повідомили у вівторок, 19 листопада, що, у зв’язку з виникненням пожежі в одній з військових частин в Яворівському районі Львівської області, зареєстровано кримінальне провадження за частиною 3 статті 425 Кримінального кодексу України.

«Ймовірною причиною займання є коротке замикання проводів електропостачання. Остаточна причина загоряння та збитки будуть встановлені в ході досудового розслідування», – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, загоряння виникло вночі 19 листопада 2019 року в приміщенні штабу. Унаслідок пожежі загинув т.в.о. командира військової частини та ще один офіцер отримав опіки різних ступенів тяжкості. Майор госпіталізований та перебуває в реанімаційному відділенні.

На місці події працюють представники військової прокуратури Львівського гарнізону та Територіального управління ДБР у Львові.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині загинув унаслідок пожежі офіцер.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів