Прокуратура Львівщини скерувала до суду справу організаторів гральних закладів

13:24 30 січня 2017 р.

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо сімох членів організованої злочинної групи, які впродовж лютого-травня 2016 року незаконно займалися гральним бізнесом на території Стрийського району Львівської області.

Про це повідомили сьогодні, 30 січня, в обласній прокуратури, де також запевнили: «Досудовим розслідуванням встановлено, що один з керівників злочинного угрупування, будучи вже судимий у 2015 році за аналогічний злочин, організував стійке злочинне угруповання в яке окрім нього увійшли ще шестеро осіб. Учасники вказаного угруповання, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» організували діяльність двох гральних закладів, де створили умови для проведення та надання стороннім особам (гравцям) можливості здійснення азартних ігор на гральних автоматах».

«У травні 2016 року цю незаконну діяльність зазначених підпільних гральних закладів правоохоронними органами було припинено, вилучено і накладено арешт на 21 гральний автомат, обладнаний ігровими платами з встановленим на них спеціалізованим набором ігор азартного характеру. За вчинення вказаного злочину передбачено покарання у вигляді штрафу від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання», – повідомили сьогодні, 30 січня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів