Прокуратура хоче забрати лісову дорогу у Медведчука-Козака

20:53 4 червня 2020 р.

Фото до новини

Городоцька прокуратура подала позов до Господарського суду Львівської області, щоб визнати недійсним договір на користування страдецькою лісовою дорогою.

Мова йде про лісову дорогу, яка перебуває у постійному користуванні  Страдчівського навчально-виробничого комбінату Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України» та розташована на території Великопільської та Порічанської сільських рад Яворівського району поблизу Страдецької гори, що в с.Страдч Яворівського району.

З'ясовано, що ця дорога була надана підприємству у строкове користування на безоплатній основі для здійснення господарської діяльності, що суперечить ст.ст.18, 19 Лісового кодексу України та завдає шкоди інтересам держави.

Окрім цього, договір укладено без рішення уповноваженого органу виконавчої влади.

Враховуючи це, 03.06.2020, Городоцькою місцевою прокуратурою в інтересах держави подано до Господарського суду Львівської області позовну заяву, у якій прокурори вимагатимуть визнання цього договору недійсним.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, на Львівщині порушено кримінальне провадження у зв’язку з будівництвом дороги у лісі приватним підприємством «Керамбуд», кінцевими беніфіціарними власниками якого є брати народних депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів