Правоохоронці затримали прикордонника Львівського загону

16:32 16 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dbr.gov.ua

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Львові й працівники відділу внутрішньої та власної безпеки Львівського прикордонного загону затримали заступника начальника одного з відділень Львівського прикордонного загону при наданні неправомірної вигоди своєму колезі.

Про це повідомили в неділю, 16 червня, в ДБ, де також розповіли: «За попередньою інформацією, прикордонник за неправомірну вигоду в сумі 200 доларів, хотів отримати інформацію щодо місця розміщення мобільних груп Львівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України. У подальшому отриману інформацію він хотів використати задля сприяння іншим особам у незаконному переміщенні тютюнових виробів із України в Республіку Польща».

«Після надання неправомірної вигоди прикордонника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Грошові кошти вилучені, крім цього, у затриманого виявлено готівкові кошти у сумі 2100 доларів, походження яких буде з’ясовано в ході досудового розслідування», – поінформували також у ДБР.

«Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Львівського гарнізону. Слідчим ДБР вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, або вчинені за попередньою змовою групою осіб).
У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання в вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років», – повідомили також у ДБР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів