Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонера поблизу Львова

10:10 25 березня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 20minut.ua

29-річний чоловік під час раптово конфлікту зі 65-річним пенсіонером завдав йому численних ударів садовими ножицями у груди та шию, від яких потерпілий помер.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 25 березня: «Органами прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Подія трапилася 20 березня, в будинку убитого у Винниках».

«29-річний зловмисник під час раптово конфлікту із 65-річним пенсіонером завдав йому численних ударів садовими ножицями у груди та шию, від який потерпілий помер. Після скоєного правопорушник напідпитку пішов на горище будинку, де заснув, а згодом був виявлений правоохоронцями», – поінформували також у прокуратурі.

«Його затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України України й повідомлено йому про підозру. Крім цього, за клопотанням сторони обвинувачення, фігуранту обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою. В разі доведення вини підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів