Правоохоронці затримали на Львівщині вбивцю свого двоюрідного брата

11:22 24 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, під час застілля у Трускавці 39-річна жінка вдарила ножем у груди 41-річного чоловіка.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 24 грудня, що правоохоронці затримали на Львівщині вбивцю свого двоюрідного брата. У повідомленні також конкретизують:

«До Трускавецького міського відділу міліції, 23 грудня, надійшло повідомлення від чергового лікаря Трускавецької міської лікарні про те, що о дванадцятій годині дня до них було доставлено 41-річного чоловіка з колото-проникаючою раною в області серця. Близько першої години дня потерпілий помер у лікарні.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що у той день чоловік розпивав спиртні напої разом зі своєю 39-річною двоюрідною сестрою. Після того, як вони вже добряче захмеліли, між родичами виник словесний конфлікт під час якого жінка взяла ножа та вдарила ним у груди брата.

Зловмисницю затримано згідно з частиною 1 статтею 208 (затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально-процесуального кодексу України. За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів