Правоохоронці затримали на Львівщині співробітника карного розшуку

17:11 22 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: tyzhden.ua

Водій-утікач із місця дорожньо-транспортної пригоди, про якого повідомляв сьогодні «Щоденний Львів», виявився міліціонером.

Про це повідомляє сьогодні, 22 листопада, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС. За його інформацією, в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що водієм легковика «Hyundai Elantra», який здійснив учора близько 21.00 на дорозі Львів-Краковець біля села Підрясне Яворівського району зіткнення із автомобілем «ВАЗ-2109» та травмував його пасажирів, після чого втік з місця пригоди, є співробітником карного розшуку Галицького райвідділу міліції міста Львова, котрий перебував поза службою. 

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує також, що дорожньо-транспортна пригода трапилася під час проведення досудового розслідування у кримінальній справі за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. А в ході неї співробітники відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУМВС України у Львівській області проводили слідчий експеримент зі залученням працівників Державтоінспекції та науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Зокрема, під час його проведення був перекритий рух транспорту, встановлені попереджувальні знаки. Причому рух автомобілів з обох сторін обмежували патрульні автомобілі ДАІ з увімкненими проблисковими маячками.

Однак співробітник карного розшуку Галицького райвідділу міліції міста Львова, який керував легковиком «Hyundai Elantra», не виконав вимоги попереджувальних знаків і не відреагував на жести працівників ДАІ, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2109», який стояв у цей час на місці, й зникзі місця пригоди. Відтак, за вказівкою керівництва Головного управління МВС України у Львівській області, було оголошено «Тривогу».

Особовий склад націлили на встановлення та затримання особи, яка здійснила згадане ДТП. Але водія затримали щойно о шостій годині ранку 

Зібрані правоохоронцями з цього приводу матеріали вже скеровано до прокуратури області. А начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк призначив за цим фактом службове розслідування, про результати якого найближчим часом буде проінформовано громадськість.

«Цей вчинок ганьбить звання працівника міліції і є надзвичайно прикрим, усі винні будуть притягнуті до суворої відповідальності», - зазначив начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк.

«Щоденний Львів» повідомляв про цей інцидент в публікації «На Львівщині ще один водій недалеко втік після ДТП».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів