Правоохоронці затримали на Львівщині підозрюваного ними у вбивстві свого батька

10:25 26 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zbroya.info

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що 36-річний безробітний мешканець одного зі сіл Пустомитівського району під час сварки з батьком схопив ножа та завдав йому декілька ударів у спину та живіт.

До Пустомитівського райвідділу міліції надійшло 24 березня повідомлення від фельдшера Пустомитівської центральної районної лікарні, котрий повідомив, що у одному зі сіл району чоловік поранив свого 63-річного батька. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що 36-річний безробітний мешканець одного зі сіл Пустомитівського району вдома під час сварки з батьком схопив ножа та завдав йому декілька ударів у спину та живіт. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

Правоохоронці оголосили про підозру 36-річному зловмисникові у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

36-річного підозрюваного затримано у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінально-процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили сьогодні, 26 березня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів