Правоохоронці припинили на Львівщині вирощування конопель

10:45 17 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

За інформацією та участю оперативних співробітників Держприкордонслужби спільно з представниками Національної поліції у прикордонні на Львівщині припинено діяльність чергового вирощувача наркотичних рослин.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі України, де також розповіли: «Під час обшуку житла та присадибної ділянки жителя Мостиського району Львівської області було виявлено рослини та готові до збуту висушені й подрібнені частини коноплі. Заходи проводились оперативними співробітниками Західного регіонального управління та співробітниками Яворівського відділу ГУ Національної поліції у Львівській області в рамках роботи по кримінальному провадженню, внесеному до ЄРДР за статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель)».

«Правоохоронці знайшли в підвалі будинку в ході процесуальних заходів п’ять рослин коноплі, значну кількість розфасованих поліетиленових пакетів та банку об’ємом два літри з висушеним та подрібненим матеріалом, а також необхідні матеріали та засоби для вирощування наркотичних рослин у закритому ґрунті. Наркотичні рослини та висушені їх частини вилучені співробітниками поліції для подальшої експертизи, триває комплекс процесуальних заходів з метою оголошення підозри об’єкту кримінального провадження та подальшої передачі матеріалів справи до суду», – поінформували також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів