Правоохоронці припинили на Львівщині дяльність одразу трьох підпільних гральних закладів

14:55 8 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, міліції виявили та вилучили в гральних закладах у Стрию більше двох десятків ігрових апаратів та системних блоків комп’ютерів, за допомогою яких здійснювалась організація азартних ігор.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 8 квітня:

«Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, 7 квітня, у Стрию викрили та припинили діяльність трьох підпільних гральних закладів, у яких надавали послуги азартного характеру. Підпільні гральні заклади розташовувались у місцевому кінотеатрі та у нежитловому приміщенні неподалік залізничного вокзалу.

Їх діяльність ретельно приховувалась від оточуючих, вхідні двері постійно закривались на замки. При цьому було повністю обмежено вхід для випадкових гравців.

Під час проведення санкціонованих обшуків працівники міліції виявили та вилучили у гральних закладах більше двох десятків ігрових апаратів та системних блоків комп’ютерів, за допомогою яких здійснювалась організація азартних ігор. Умовою участі в азартній грі було внесення гравцем ставки, що давало змогу отримати йому виграш. Крім того правоохоронці виявили три тисячі гривень, що були виручені від організації азартних ігор, а також документацію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Правоохоронці Львівщини вкотре попереджають громадян про кримінальну відповідальність за діяльність у сфері грального бізнесу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів