Правоохоронці прикрили на Львівщині чотири підпільні цехи з виготовлення контрафактної кави

18:25 20 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Під час обшуків вилучено дев’ять автоматизованих ліній для помолу, фасування та запаювання упаковки, фальсифіковану продукцію на загальну суму понад 550 тисяч грн., кошти в сумі близько $90 тисяч, три тисячі євро та 24 тисячі гривень.

Члени злочинної групи у складі семи осіб організували у селищі Великий Любінь (у Городоцькому району Львівщини) та Рудне (адміністративно підпорядковане Львівській міській раді), селі Верин (у Миколаївському районі Львівщини) та в місті Пустомити діяльність чотирьох підпільних цехів із виготовлення контрафактної кави під виглядом продукції відомих виробників з виробничою потужністю до однієї тисячі тисячі пачок фальсифікованої продукції за добу. Продукцію в подальшому збували у торговельній мережі західного регіону держави.

Під час обшуків вилучено дев’ять автоматизованих ліній для помолу, фасування та запаювання упаковки, фальсифіковану продукцію на загальну суму понад 550 тисяч грн., кошти в сумі близько $90 тисяч, три тисячі євро та  24 тисячі гривень. 14 січня 2015 року за даним фактом слідчим управлінням ГУМВС України у Львівській області відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

Правопорушникам загрожує штраф від десяти тисяч до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення. Про це повідомили сьогодні, 20 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів