Правоохоронці провели обшук у керівника львівського осередку проросійської організації

11:45 23 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Працівники прокуратури, поліції та СБУ провели обшук у керівника львівського осередку проросійської організації «Український вибір – право народу» Олега Ростовцева.

Обшук був санкціонований судом у рамках кримінального розслідування за фактом розпалювання національної ворожнечі й ненависті. Підставою для обшуку стала антиукраїнська діяльність Ростовцева, який готує на замовлення інформаційних агенцій Російської Федерації тенденційні публікації антиукраїнського змісту.

Як стверджують джерела Громадської ради при обласному управлінні СБУ в правоохоронних структурах, висновок експертів однозначний – ознаки розпалювання міжнаціональної нетерпимості і ворожнечі в антиукраїнських публікаціях Ростовцева є. А результати обшуку підтверджують його авторство.

Про це повідомили в п’ятницю, 23 листопада, на сторінці Громадської ради при управлінні СБУ у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook», де чекають на швидке завершення досудового розслідування, передачу матеріалів до суду та справедливого вироку – від двох до п'яти років позбавлення волі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів