Правоохоронці просять зголоситися очевидців двох ДТП, скоєних у Львові

10:55 6 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: stachka.livejournal.com

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, вчора, 5 квітня, невстановлені наразі водії травмували пішоходів на вулиці Довженка й Скрипника.

У прес-службі львівського обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 6 квітня:

«Правоохоронці просять зголоситися очевидців автопригод, що сталися у Львові. Учора, 5 квітня, у Львові внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувалися двоє пішоходів. Водії, які вчинили ці ДТП, залишили місце події. 

До чергової частини Державтоінспекції Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернувся 33-річний чоловік, який повідомив про тілесні ушкодження, отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 5 квітня близько 05.20 години у Львові на вулиці Довженка, 1. Цього ж дня у місті трапився іще один схожий випадок.

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 71-річну жінку та поїхав із місця пригоди.  Подія відбулась близько 11-ї години у Львові на вулиці Скрипника, поблизу церкви. Внаслідок автонаїзду пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Правоохоронці просять зголоситися всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цих дорожньо-транспортних пригод, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуках цих водіїв-утікачів. Просимо звертатися за телефоном «102» або (032) 238-40-27 - у чергову частину відділу Державтоінспекції міста Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів