Правоохоронці просять відгукнутися очевидців учорашнього ДТП на автодорозі «Львів-Шегині»

14:05 4 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: report.if.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, скоїв наїзд на велосипедиста, 37-річного мешканця Мостиського району, та одразу ж залишив місце ДТП.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 4 грудня, що правоохоронці просять відгукнутися очевидців учорашнього ДТП на автодорозі «Львів-Шегині». У повідомленні також конкретизують:

«Учора, 3 грудня, близько 21.45 години на автодорозі «Львів-Шегині» (46-й кілометр) трапилась автопригода.  Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, скоїв наїзд на велосипедиста, 37-річного мешканця Мостиського району, та одразу ж залишив місце ДТП.

У результаті пригоди водій «двохколісного» отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні рани колін та голови. Чоловіка було госпіталізовано. 

Правоохоронці просять відгукнутися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цієї автопригоди або ж інші дані, що можуть допомогти у пошуку водія-втікача. Просимо телефонувати за номером «102» або до чергової частини управління Державтоінспекції у Львівській області – (032) 234-09-32; 234-09-44».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів