Правоохоронці просять відгукнутися очевидців розбійного нападу в Личаківському районі Львова

10:48 2 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

1 липня близько 20:00 до Личаківського райвідділу міліції звернулася 38-річна працівниця одного з пунктів продажу державних лотерей у Львові.

Жінка розповіла, що в приміщення закладу зайшов чоловік з капюшоном на голові й, погрожуючи їй предметом схожим на пістолет,  змусив жінку віддати йому гроші, які були у касі – 5200 гривень. Після чого він втік.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Працівники міліції проводять заходи з метою встановлення особи зловмисника, котрий причетний до скоєння цього кримінального правопорушення й просять очевидців події, а також до усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе розкрити цей злочин, телефонувати на 102. Анонімність гарантують.

Про це повідомили сьогодні, 2 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів