Правоохоронці просять відгукнутися очевидців ДТП, унаслідок якої під Львовом загинув пішохід

09:37 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: stachka.livejournal.com

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА й прес-службі обласного управління ДАІ, водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода, який від отриманих травм загинув на місці.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили в середу: «29 квітня о 02:11 год. поблизу мЛьвова, на автодорозі «Західний обхід м. Львова» водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода (особа чоловічої статі віком 50-55 років), який від отриманих травм загинув на місці події. Обставини ДТП встановлюються. Проводиться дослідча перевірка».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 29 квітня:

«У Пустомитівському районі на Львівщині внаслідок ДТП загинув пішохід. Трагічна подія трапилась цієї ночі на автодорозі «Львів-Шегині» (8км+690м) у селі Зимна Вода.

Повідомлення про цю дорожньо-транспортну пригоду надійшло до правоохоронців 29 квітня о 01.55. До місця пригоди одразу ж вирушили співробітники Державтоінспекції та слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, скоїв наїзд на 52-річного чоловіка та одразу ж залишив місце події. Від отриманих травм пішохід загинув. Наразі тривають пошуки водія-втікача.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців цієї ДТП, а також усіх, хто має будь-які дані щодо обставин події. Будь ласка, телефонуйте за номером «102» або до чергової частини управління Державтоінспекції Львівщини – (032) 234-09-32; 234-09-44».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів