Правоохоронці підозрюють охоронців львівського ресторану у вбивстві

10:15 25 червня 2019 р.

Личаківський районний суд

Личаківський районний суд
Фото: google.com.ua

Охоронців одного з ресторанів у Личаківському районі Львова заломлювали його відвідувачу руки за спину, наносити удари руками та ногами по тілу, притисли обличчям до асфальтного покриття та утримували упродовж декількох хвилин.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили у вівторок, 25 червня: «За процесуального керівництва прокуратури Львівської області повідомлено про підозру п’ятьом охоронцям одного з відомих львівських ресторанів у вчиненні ними злочину, передбаченого частиною 1 статті 28 та частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність, вчинене групою осіб без попередньої змови між собою)».

«Інцидент стався минулоріч 9 квітня поблизу одного із ресторанів у Личаківському районі Львова. Того дня вказані особи поблизу входу у ресторан-пивоварню застосували фізичне насильство до одного із відвідувачів. Чоловіки заломлювали потерпілому руки за спину, наносити удари руками та ногами по тілу. Крім цього, притисли обличчям до асфальтного покриття та утримували упродовж декількох хвилин. В результаті таких дій у потерпілого настала механічна асфіксія, яка і стала безпосередньою причиною смерті», – поінформували також у прокуратурі.

«За результатами скоординованої роботи правоохоронних органів та проведених необхідних слідчих (розшукових) дій зловмисникам повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту та застави. Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів