Правоохоронці перешкодили безробітному львів’янину продати 500 грам ртуті

10:47 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, співробітники відділу попередження й викриття правопорушень на об’єктах легального обігу наркотиків викрили на одній з вулиць нашого міста 41-річного чоловіка, котрий намагався продати 500 грам «речовини, яка схожа на ртуть».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 30 квітня:

«Співробітники відділу попередження та викриття правопорушень на об’єктах легального обігу наркотиків Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Львівського обласного управління МВС отримали оперативну інформацію, що у Львові чоловік намагається через мережу-Інтернет продати отруйну речовину – ртуть.  Проведеними оперативними заходами, працівники міліції, 27 квітня, на одній з вулиць міста викрили чоловіка, котрий намагався продати 500 грам речовини, яка схожа на ртуть.

Ним виявився 41-річний безробітний львів’янин. Начальник УБНОН Львівського обласного управління МВС, підполковник міліції Володимир Білоус розповів також: «Вартість 500 грам ртуті на «чорному ринку» становить близько 3600 гривень. Цю речовину ми у нього вилучили та скерували на експертизу».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів