Правоохоронці натрапили у Львові на більше 74 тисяч пляшок фальшивого алкоголю

09:48 5 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в обласному управлінні Державної фіскальної служби України, її оперативники вилучили під час обшуку гуртівні одного з підприємств партію підробок на суму майже 3 мільйони гривень.

Як повідомили в обласному управлінні Державної фіскальної служби України, її оперативники вилучили під час санкціонованого обшуку гуртівні одного з підприємств партію замаскованого під торгову марку «Пшениця» алкогольного фальсифікату на суму майже 3 мільйони гривень. У повідомленні також зазначено:

«На території складських приміщень правоохоронці виявили більше 74 тисяч пляшок лікеро-горілчаних виробів. Як з’ясувалось, за це спиртне не сплачувались до бюджету держави податки, зокрема, акциз.

Винахідливі «бізнесмени» намагалися реалізувати фальсифікат через мережу магазинів Львівщини за значно заниженими цінами. Вказаний товар вилучений із незаконного обігу.

Згідно із законодавством України за цей злочин передбачається кримінальна відповідальність у вигляді штрафу від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнанням для її виготовлення. Матеріали цього провадження будуть передані до суду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів