Правоохоронці Львівщини завершили операцію «Зброя та вибухівка»

18:25 4 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, співробітники його управління карного розшуку провели операцію «Зброя та вибухівка», під час якої вилучали з незаконного обігу незареєстровану зброю, боєприпаси та вибухові речовини.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 4 лютого, що правоохоронці Львівщини завершили операцію «Зброя та вибухівка». У повідомленні також конкретизують:

«Працівники Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області провели операцію «Зброя та вибухівка», під час якої вилучали з незаконного обігу незареєстровану зброю, боєприпаси та вибухові речовини. Також усі бажаючі мали можливість здати правоохоронцям незареєстровану зброю та боєприпаси, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності.

Результатом проведеної операції з незаконного обігу вилучено: пістолет марки ТТ, три пістолети кустарного виробництва, три ручних гранати, дрібнокаліберна гвинтівка, обріз мисливської гвинтівки, що був викрадений у лютому 2013 року з Галицького райвідділу міліції (речовий доказ у кримінальному провадженні), більше 300 набоїв різного калібру до різного типу зброї.

Начальник Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області, майор міліції Микола Гладюк, зазначив: «Хочу ще раз нагадати усім власникам незареєстрованої зброї про те, що вони можуть уникнути кримінальної відповідальності за її зберігання у випадку, якщо добровільно здадуть таку зброю чи боєприпаси в ОВС».

Нагадуємо, за зберігання незареєстрованої зброї чи боєприпасів, особа може бути притягнута до кримінальної відповідальності за статею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проте, у частині 3 тієї ж статті КК України передбачено звільнення від кримінальної відповідальності осіб, котрі добровільно здали органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини чи вибухові пристрої».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів