Правоохоронці Львівщини розшукали зі 17 листопада до 1 грудня 40 втікачів від органів слідства й суду

12:46 11 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dso.gov.ua

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, зі 17 листопада до 1 грудня проходила оперативно-профілактична операція «Розшук», під час якої працівники міліції розшукали 40 осіб, котрі переховувались від органів влади.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили в четвер, що правоохоронці Львівщини розшукали з 17 листопада до 1 грудня 40 втікачів від органів слідства та суду. У повідомленні також конкретизують:

«У Львові та області з 17 листопада по 1 грудня проходила оперативно-профілактична операція «Розшук», під час якої працівники міліції розшукали 40 осіб, які переховувались від органів влади. Оперативно-профілактична операція проходила у два етапи.

Під час відпрацювання встановлено місце перебування 40 осіб, які переховувалися від органів слідства та суду. Затримані розшукувались за скоєння різних видів злочинів, з них – одна особа за вчинення тяжких тілесних ушкоджень, сім осіб за грабежі, одна особа за розбій, за вчинення ДТП також одна особа, за злочини пов’язані з наркоманію розшукано трьох осію, за крадіжки 14 осіб та за незаконне заоволодіння автотранспортом – одна особа.

Окрім того, правоохоронці встановили місцезнаходження 22 безвісті зниклих громадян, з яких пятеро розшукувались з минулих років. За час проведнення операції, загальна кількість безвісти зниклих зменшилась на 12 осіб (з 296 до 284) у порівнянні із початком операції. Також у розшуку перебуває 32 особи які зникли в зоні проведення АТО».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів