Працівниця банку привласнила кошти львів’ян

11:15 21 травня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: volyn24.com

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно з слідчими Галицького відділу поліції викрили старшого спеціаліста з обслуговуванню клієнтів одного із банків Львівщини, причетну до привласнення близько трьохсот тисяч гривень клієнтів.

Про це повідомили сьогодні, 21 травня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Правоохоронці з’ясували, що 55-річна фінансистка впродовж 2017 року створила та засвідчила своїм підписом завідомо неправдиві заяви клієнтів банку на видачу готівки з їх депозитних рахунків. Надалі у касі фінансової установи, без участі клієнтів, зловмисниця зняла та привласнила кошти на загальну суму у 275 тисяч гривень». 

«Фінансистці повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених частиною 3 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує зловмисниці – обмеження волі на строк до  п'яти  років або  позбавлення  волі  на  строк  до восьми років  з  позбавленням права  обіймати  певні  посади  чи  займатися  певною діяльністю на строк до трьох років», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів