Повістки з погрозою тюремного терміну за ухилення від мобілізації – фальшивки, – радник Президента

16:04 7 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Юрія Бірюкова в інтернет-мережі «Facebook»

Юрій Бірюков розповів про нову атаку ворогів України в нав’язаній нам «гібридній» війні.

Радник Президента Юрій Бірюков повідомив сьогодні, 7 серпня, що українцям надсилають листи, у яких міститься погроза тюремного терміну за ухилення від мобілізації, на підроблених бланках з надрукованими друкарським методом печаткою і підписом. Він також конкретизував:

«Громадянин Вадим Ш. виявляє у себе в поштовій скриньці цей «лист щастя» і злегка шаліє. Бо звичайно система призову працює через те саме місце, усілякі скандали-афери-крики-лайка. Але...

Але, громадянин Вадим Ш. як би не проти служити Батьківщині (рідкісний випадок в наших широтах останнім часом), але повісток не отримував. Жодного разу. Зовсім».

За словами Бірюкова, ці листи є поодиноими підробками. Він також розповів:

«У військкоматі вищезгаданий громадянин зустрічає ще десяток таких же, з повістками. І стомлене обличчя воєнкома теж зустрічає, який йому...і пояснює – підроблені бланки з надрукованим типографським методом печаткою і підписом. А біля військкомату до громадянина Вадим Ш. претензій немає, як і немає планів на його мобілізацію.

Громадянин Вадим Ш. прийшов до нас з цією історією. А заодно попросив допомогти з оформленням добровольцем в ЗСУ».

Юрій Бірюков повідомив також, що «в поштовій скриньці, окрім підробленої повістки ще лежала листівочка зі закликом палити шини, збирати Майдан-3/3.5, голосувати на місцевих виборах за цю партію». Однак радник Президента вважає: «У справжніх «ухильників» таки буде купа проблем, це так. Справжніх, а не підроблених».

Юрій Бірюков написав про це сьогодні, 7 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів