На вулиці Валовій й Рубчака у Львові не знайшли вибухівки (оновлено)

16:21 23 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Із приміщень фінансової установи було виведено 226 людей.

Сьогодні, 23 вересня, о 13:05 невідома особа повідомила про замінування будівлі АТ «Ощадбанку» на вулиці Валовій, 9. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. 

Співробітники Галицького районного відділу міліції, спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження будівлі банку та прилеглої території. На час обстеження з приміщень будівлі було виведено 226 осіб, з них 194 працівників банку та 32 відвідувачів. 

О 14:20 пошукові роботи завершили. Вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Про це повідомили сьогодні, 23 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради. Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС розповіли в середу:

«Повідомлення про вибухи у Львівських філіях банків виявились неправдивими Правоохоронці перевірили будівлі та прилеглі території – вибухонебезпечних предметів не виявлено.

На оперативну лінію 102 близько 13.00, надійшло два повідомлення про те, що у львівських філіях банківських установ, розташованих на вулицях Валовій та Рубчака стануться вибухи. В обох випадках на місці події працювали слідчо-оперативна група, кінологи,вибухотехніки та працівники інших служб, котрі задіюються у таких випадках. 

Місця події були взяті під охорону, з приміщень евакуювали працівників та відвідувачів. Після ретельного обстеження приміщень та прилеглої території, ніяких вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів