Посередники в працевлаштуванні за кордоном обдурили 10-х клієнтів на Львівщині

11:48 8 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Львівській області на території області виявили на Львівщині шість кримінальних правопорушень, вчинених у сфері незаконного працевлаштування за кордоном.

Зокрема, у двох випадках посадові особи суб’єктів господарювання, які провадять господарську діяльність з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, шляхом обману заволоділи грошовими коштами 10-ти громадян України, однак послуг не надали й грошей не повернули. А чотири суб’єкти господарювання, які, надаючи посередницькі послуги з працевлаштування за кордоном, використовували у своїй діяльності підроблені документи.

Щодо вказаних кримінальних правопорушеннях проводять досудове розслідування. Працівники управління вживають заходи щодо притягнення до адміністративної відповідальності суб’єктів господарювання, які  отримали ліцензії міністерства соціальної політики на провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном та допустили порушення ліцензійних умов.

Про це повідомили в четвер, 8 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів