Посадовці ветслужби Львівщини відбулись дисциплінарними покараннями

10:47 1 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Хоч прокурори виявили численні випадки порушення ними порядку та якості проведення планових та позапланових перевірок мисливських господарств.

Як повідомила прес-служба прокуратури Львівщини, ця установа, перевіривши діяльність обласного управління ветеринарної медицини та його територіальних підрозділів щодо повноти та ефективності здійснення державного контролю та нагляду у сфері охорони та раціонального використання тваринного світу, додержання Законів України «Про ветеринарну медицину», «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», «Про мисливське господарство та полювання» та КУпАП, виявила численні випадки порушення його посадовими особами порядку та якості проведення планових та позапланових перевірок мисливських господарств. 

Окрім того, прокуратура Львівщини констатувала, що заходи до усунення порушень та притягнення до встановленої законодавством відповідальності винних у їх допущенні осіб не вживаються. Та й інспекційна робота цього Управління та його підрозділів не завжди спрямована на реальне усунення (припинення) порушень, оскільки виконання внесених інспекторами приписів ніхто не контролює. 

У ході перевірки прокурорами виявлено й інші порушення вимог чинного законодавства. Але за все це, як інформує також прес-служба прокуратури Львівщини, 16 посадових осіб керівного складу Головного управління та його територіальних підрозділів притягнуто лише до дисциплінарної відповідальності.

Тож, як бачимо, посадовці прокуратури не надто кривдять чиновників ветслужби. Але при цьому не зауважують, що дають таким чином привід для висновку про корпоративну солідарність представників різних гілок влади.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів