Порушник ПДР нацькував на львівського патрульного собаку

17:40 25 березня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: Zaxid.net

Медики шпиталізували патрульного з множинними рваними ранами ноги.

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили в понеділок, 25 березня: «Сьогодні близько третьої години ночі екіпаж патрульної поліції 2-го батальйону виявив від час патрулювання на автодорозі поблизу села Зимна Вода автомобіль «Skoda» на іноземній реєстрації, водій якого порушив правила дорожнього руху. Йому надали вимогу зупинитися, проте чоловік її проігнорував та почав втікати».

«Інспектори поїхали за ним та неодноразово попереджали його про відповідальність через гучномовець. Водій здійснював небезпечні маневри на дорозі, чим міг спровокувати дорожньо-транспортну пригоду. Згодом чоловік з’їхав з траси, почав втікати по бездоріжжю, зупинився біля будинку та зачинився в транспортному засобі», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Через декілька хвилин з будинку вийшов чоловік, який представився батьком водія, та почав відволікати увагу інспекторів. В цей час з автомобіля вибіг водій та зайшов в будинок. Раптом патрульні почули команду «Взяти!» і побачили, що на них біжить собака. Тварина накинулася на інспектора та почала кусати. Напарник попередив, що застосує зброю й тоді хазяїн відвів собаку в сторону», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульного госпіталізувала бригада швидкої медичної допомоги, в нього зафіксували множинні рвані рани ноги. На місці працювали слідчі Залізничного відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів