Померлого біля Єромайдану підкинули невідомі (відео)

16:06 6 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Причиною його смерті, за даними міліції, стала внутрішня кровотеча внаслідок туберкульозу.

«ICTV» повідомляє сьогодні, 6 грудня, в сюжеті теленовин «Як на Євромайдан підкинули вмираючого чоловіка. Подробиці»:

«Очевидець смерті чоловіка на Євромайдані розповів про те, що його викинули з автомобіля «Renault» у двохсот метрах від готелю «Україна». На той момент чоловік був ще живий, але буквально захлинався кров'ю, розповів свідок виданню «Сегодня». 

Очевидець припускає, що літній чоловік не мав жодного стосунку до мітингу. На ньому не було жодної символіки, він був одягнений в помаранчеву куртку або жилетку.

На цей момент оперативна група на Майдані закінчила роботу. Причиною смерті чоловіка, як повідомляє міліція, стала внутрішня кровотеча внаслідок туберкульозу. 

Разом з тим, як повідомляють «Українські новини», міліція дозволила депутату від ВО «Батьківщина» Віталію Яремі бути присутнім при розтині трупа невідомої людини.

Нагадаємо, сьогодні на оглядовому майданчику поруч з Майданом Незалежності в центрі Києва, де проходить акція протесту, було виявлено тіло літнього чоловіка у віці близько 50-55 років. Раніше лідер опозиції Арсеній Яценюк і нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник заявляли, що для провокації на Євромайдан підкинуть труп». 

«Щоденний Львів» повідомляв про це в публікації «Поруч із Євромайданом померла людина (доповнено відеосюжетами)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів