Поліціянти затримали на Львівщині вбивцю пенсіонерки

14:42 30 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці встановили особу вбивці впродовж декількох годин після отримання інформації про злочин.

Про це повідомили сьогодні, 30 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також конкретизували: «29 грудня близько 14.00 у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в одному зі сіл району виявили у власному будинку 69-річну місцеву мешканку без ознак життя. Експерти попередньо з’ясували, що смерть жінки настала внаслідок удушення напередодні увечері. З будинку, де вона жила, зникло близько 35 000 гривень».

«Поліціянти встановили особу зловмисника, причетного до вбивства пенсіонерки. Ним виявився її 27-річний непрацюючий односільчанин. Проникнувши в будинок через горище, чоловік подушкою задушив власницю оселі та викрав грошові кошти», – поінформували також в обласному управлінні поліції

«Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. В кишені куртки у нього було виявлено та вилучено більшу частину викрадених грошей. Чоловікові повідомлено про підозру в скоєнні злочину за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів