Поліціянти затримали крадія з одеських, київських і львівських крамниць

13:15 16 грудня 2016 р.

22-річний «гастролер» поцупив в одному зі львівських супермаркетів майже п’ятсот упаковок жуйки «Орбіт».

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 16 грудня, що вчора до його Залізничного райвідділу звернулася зі заявою про крадіжку заступник керівника одного з львівських супермаркетів. Вона розповіла, що з його торгівельної зали щезли в четвер, 15 грудня, близько 16.30 майже п’ятсот упаковок жуйки «Орбіт» на загальну суму майже три з половиною тисячі гривень.

Натомість начальник відділу превентивної діяльності Залізничного відділу поліції майор поліції Олег Житняк повідомив: «На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що до скоєння цього злочину причетний 22-річний, раніше неодноразово судимий за крадіжки, мешканець Кіровоградської області. Свої злодійські таланти чоловік проявляв окрім Львова ще в Одесі та у Києві. Викрадену жуйку він спакував у рюкзак і в такий спосіб виніс з магазину» 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті185 Кримінального кодексу України, яка передбачає за крадіжки обмеження волі на строк до пяти років або позбавлення волі на той самий строк. Про це повідомили сьогодні, 16 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів