Поліціянти виявили у Львові нелегальний обмінник

16:00 13 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Працівники управління захисту економіки у Львівській області задокументували проведення незаконної валютної операції на суму шість тисяч доларів

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 13 жовтня: «Працівники управління захисту економіки у Львівській області викрили та припинили під час заходів з припинення правопорушень на ринку валютних операцій діяльність незаконного обмінного пункту обміну валют у Львові. Встановлено, що в обміннику мешканці та підприємці здійснювали незаконні валютні операції на значні суми. Зокрема, правоохоронці задокументували проведення незаконної валютної операції на суму шість тисяч доларів».
«У приміщенні кантора, який без будь-яких дозвільних документів працював у центральній частині Львова, оперативники вилучили готівки на суму, еквівалентну майже 230 тисяч гривень – 7200 доларів США, 480 євро, 200 польських злотих та більше вісімнадцяти тисяч гривень. До організації діяльності незаконного пункту обміну валют причетна 32-річна львів’янка, відносно якої правоохоронці склали протокол за статтею 162 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил про валютні операції)», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів