Поліціянти схопили у Львові рецидивіста з Харкова

12:00 16 лютого 2017 р.

Правоохоронці затримали в супермаркеті вже засудженого раніше за крадіжки, зберігання наркотиків, незаконне зберігання зброї та зґвалтування.

У Львівському обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, 16 лютого, що впродовж лютого в її Сихівський відділ надійшли декілька повідомлень про крадіжки продуктів харчування з одного з львівських торгівельних центрів. Під час останнього випадку працівники поліції затримали зловмисника, котрий викрав з торгівельної зали продуктів на більше ніж чотириста гривень. Його особу встановлено – це 36-річний уродженець Харкова, котрий на цей час не має визначеного місця проживання.

Заступник начальника Сихівського відділу поліції, підполковник Роман Дзюдзь, розповів: «Зловмисник раніше був п’ять  разів судимий за крадіжки, зберігання наркотиків, незаконне зберігання зброї та зґвалтування. У Львові ми вже встановили його причетність до шести епізодів крадіжок з супермаркетів, перевіряємо на причетність до скоєння інших злочинів. Рішенням суду для нього обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою». 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті185 Кримінального кодексу України, яка передбачає за крадіжку до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомили сьогодні, 16 лютого, на сторінці Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів