Поліціянти підозрюють львів’янина в побитті до смерті товариша

12:00 23 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oborona.lviv.ua

Львів’янин, який підозрюється у побитті до смерті товариша, може опинитися за ґратами на строк від семи до 10 років.

Про це повідомили в четвер, 23 серпня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: « За процесуального керівництва органів прокуратури області, працівниками Залізничного відділу поліції повідомлено про підозру 28-річному львів’янину у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Подія трапилась цьогоріч у червні в квартирі потерпілого у Львові».

«Зловмисник на ґрунті раптового конфлікту із 61-річним товаришем, наніс йому численні удари кулаками по голові та тілу. Ушкодження виявилися несумісними із життям, потерпілий помер у комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова», – поінформували також у прокуратурі.

«Запобіжний захід підозрюваному не обирався, оскільки він перебуває на обліку у лікаря-нарколога та на даний час знаходиться на стаціонарному лікуванні у Львівському обласному державному клінічному наркологічному диспансері. Після закінчення лікування прокурором ініціюватиметься питання про обрання лиходію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – розповіли також у прокуратурі.

«На даний час у провадженні призначено судові експертизи, проводяться слідчі дії. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 10 років», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів