Поліціянти передали суду на Львівщині кримінальну справу про розбещення малолітньої

10:48 16 серпня 2018 р.

Жидачівський районний суд

Жидачівський районний суд
Фото: google.com.ua

Ходорівчанину, якого підозрювали у розбещенні малолітньої, загрожує застосування примусових заходів медичного характеру.

Про це повідомили в четвер, 16 серпня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, працівниками Нацполіції завершено досудове розслідування стосовно мешканця м. Ходорів, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення малолітньої). Складено та скеровано до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно вказаного чоловіка».

«Подія трапилась цьогоріч у червні на одній із вулиць Ходорова. 26-річний зловмисник, вчиняв розпусні дії щодо малолітньої потерпілої, які підпадають під кримінальну караність. Під час досудового розслідування до чоловіка застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Проте 13 серпня 2018 року, Жидачівським районним судом Львівської області його змінено на поміщення до закладу з наданням психіатричної допомоги в умовах, що виключають його небезпечну поведінку, оскільки, відповідно до висновку стаціонарної психолого-психіатричної експертизи, встановлено, що зазначене суспільно-небезпечне діяння мешканець Ходорова вчинив у стані неосудності. За вчинення вказаного суспільно-небезпечного діяння, йому загрожує застосування примусових заходів медичного характеру, передбачених статтею94 Кримінального кодексу України», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів