Поліція затримала на Полтавщині сміття зі Львова

16:42 22 грудня 2016 р.

Фото до новини

На території Гребінківського району зупинили вантажівки зі львівською реєстрацією, які перевозили побутове сміття.

Про це повідомили сьогодні, 22 грудня, в Полтавському обласному управлінні поліції. У ньому також поінформували, що правоохоронці доставили водіїв вантажівок зі львівською реєстрацією, які перевозили побутове сміття, до територіального підрозділу.

«Про факт незаконного вивантаження сміття увечері 21-го грудня до поліції звернувся голова Наталівської сільської ради. Чоловік повідомив про можливе вивантаження сміття на території однієї із ферм – зазначено також у повідомленні поліції.

«Для з’ясування всіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час перевірки було встановлено, що на території ферми знаходиться побутове сміття – розповіли також правоохоронці. – Крім того, на території сільської ради виявлено дві завантажені відходами вантажівки із Львівською реєстрацією. Обидва автомобілі «Scania» з причепами під керуванням 26-річного і 28-річного жителів Львівської області». 

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель) та розпочали досудове розслідування. При огляді обох транспортних засобів в причепах було виявлено вантаж, схожий на побутове сміття. Вказані автомобілі тимчасово вилучені для вирішення питання по суті та встановлення причетності до вчиненого кримінального правопорушення. Працівники поліції з’ясовують всі обставини події – повідомили також на сайті Полтавського обласного управління поліції, де також опубліковано фотосвідчення злочину.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів