Поліція затримала львів’янина, який розстріляв автівки

20:35 24 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Неодноразово судимий за грабежі та розбої 40-річний львів’янин щонайменше двічі застосував вогнепальну зброю.

У прес-службі Львівського обласного управління поліції поінформували сьогодні, 24 січня, що вчора близько 23.55 в його Пустомитівське відділення надійшло повідомлення про те, що мешканці однієї з вулиць у селі Мурованому чули звуки пострілів. Відтак, там працювала слідчо-оперативна група.

Зокрема, вона встановила: «Близько 23.15 невідомий чоловік пострілами з вогнепальної зброї пошкодив автомобіль ВАЗ-2110, запаркований на подвір’ї одного з домогосподарств, який належить 38-річній місцевій мешканці».

В обласному управлінні поліції повідомили також, що в ніч на 24 січня у його Личаківський відділ поліції надійшла інформація про те, що близько опівночі по вулиці Сковороди у Львові невідомий пошкодив пострілами з вогнепальної зброї автомобіль «Лендровер», запаркований біля одного з будинків. Відтак, там також працювала слідчо-оперативна група.

Заступник начальника Львівського обласного управління поліції Тарас Сабанюк розповів: «У Львові та в області було введено оперативний план «Сирена», до забезпечення якого були задіяні працівники різних підрозділів поліції і, впродовж кількох годин, правоохоронці затримали зловмисника, причетного до обстрілу автомобілів з вогнепальної зброї, а також вилучили у нього речові докази та автомобіль, яким він користувався»ю

«Особу затриманого встановлено – ним виявився 40-річний львів’янин, раніше неодноразово судимий, зокрема, за грабежі та розбої. Проводиться досудове розслідування, призначено експертиз», – поінформували також в обласному управлінні поліції

Про це теж повідомили в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також поінформували, що стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів