Поліція схопила у Львові іноземця, який пограбував обмінник

10:30 7 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Правоохоронці вилучили у чотирьох грабіжників 71 500 гривень.

Працівники управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області затримали 6 березня одразу після скоєння злочину чотирьох учасників розбійного нападу на обмінний пункт валюти на вулиці Чернівецькій. Застосувавши фізичну силу до працівника кантору, вони заволоділи грошовими коштами в сумі 71 500 гривень.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк розповів: «До складу злочинної групи входило троє громадян України та іноземець. Останній із них вже другий рік перебуває у розшуку Шевченківським управлінням поліції міста Києва за вчинене шахрайство. Під час затримання 32-річний іноземець видав себе за іншу людину та пред’явив підроблені документи».

«Серед затриманих – двоє раніше судимих місцевих мешканців віком 34 та 36 років і 49-річний киянин, який на запрошення іноземця спеціально прибув до Львова власним автомобілем «Фольксваген Пасат» для участі у розбої. Кошти, які зловмисники забрали в обмінному пункті, у них вилучено», – поінформували також в обласному управлінні поліції

«Усі четверо затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів