Поліція розслідує обставини загибелі 77-річної львів’янки

11:00 15 грудня 2016 р.

Як встановили правоохоронці., до скоєння вбивства причетний 47-річний син хворої жінки, за якою доглядала загибла.

У прес-службі Львівського обласного управління поліції повідомили сьогодні, 15 грудня,, що вчора о 14.25 в її Залізничний відділ надійшло повідомлення від мешканця одного з багатоквартирних будинків на вулиці Виговського про сімейну сварку в квартирі сусідів. Натомість правоохоронці виявили там тіло літньої жінки без ознак життя з травмами голови. 

Заступник начальника Залізничного відділу поліції, підполковник Роман Білик розповів: «Встановлено, що загибла – 77-річна львів’янка. Вона доглядала за своєю хворою сусідкою, з якою проживала в одному під’їзді. У цієї хворої жінки є син, котрий в той день прийшов до матері у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі сусідкою й завдав їй кілька ударі по голові. Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці події. Чим зловмисник наносив удари – зараз встановлюють експерти. Біля тіла лежали молоток і табуретка».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, яка передбачає за умисне вбивство від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. А 47-річного львів’янина вже затримали, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Про це повідомили сьогодні, 15 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів