Поліція отримала на Львівщині 132 заяв про порушення виборчого законодавства

11:34 17 липня 2019 р.

Головне управління Національної поліції у Львівській області

Головне управління Національної поліції у Львівській області
Фото: zik.ua

Від початку передвиборчої кампанії на Львівщини до поліції надійшло 132 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства.

Про це повідомили в середу, 17 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «За результатами перевірок складено 40 матеріалів про адміністративні правопорушення. Інформація про можливі порушення виборчого законодавства надійшла до правоохоронців від представників Громадянської мережі «ОПОРА», кандидатів у народні депутати України, їх довірених осіб, працівників територіальних підрозділів поліції та мешканців Львівщини».

«У більшості повідомлень йдеться про: розміщення агітаційної продукції у заборонених місцях, відсутність на матеріалах відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск пошкодження агітаційних матеріалів, а також про порушення благоустрою, порушення під час агітації за кандидатів та інші», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«21 матеріал про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) Кодексу України про адміністративні правопорушення», – розповіли також в обласному управлінні поліції», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«Шість матеріалів – про адміністративні правопорушення, передбачене частиною 1 статті 152 (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) Кодексу України про адміністративні правопорушення», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Одинадцять матеріалів – про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 212-14 (порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Два матеріали – про адміністративні правопорушення, передбачене статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. За іншими зверненнями відомості внесені до Журналу єдиного обліку, проводяться перевірки», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів