Поліція не виявила на Львівщині системних порушень виборчого законодавства

14:45 18 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа зустрівся в четвер, 18 липня,з міжнародними офіційними спостерігачами групи «ENEMO», котрі працюватимуть на Львівщині під час позачергових виборів до Верховної Ради України.

Про це повідомили в четвер, 18 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Участь у зустрічі з начальником Головного управління Національної поліції у Львівській області генералом поліції третього рангу Валерієм Середою взяли офіційні спостерігачі з Республіки Молдова Маріана Фокша та з Республіки Сербія Душан Івановіч».

Душан Іванович пояснив: «Наша організація лише спостерігає за виборами, не втручаючись у сам процес. Нас, у першу чергу, цікавить ситуація з порушеннями, виявленими поліцією під час виборчих перегонів на Львівщині та їх вплив на проведення виборів».

Натомість Валерій Середа зазначив: «Системних правопорушень, що несли б небезпеку для громадян чи впливали б на прозорість виборів, станом на сьогодні на Львівщині немає. Ті порушення, які ми фіксуємо, стосуються в основному, проведення агітації за кандидатів. Для їх виявлення ми співпрацюємо з громадськими організаціями, велика кількість звернень надходить від мешканців та працівників територіальних підрозділів поліції. На сьогодні від початку кампанії таких звернень до нас надійшло 148 і, в переважній більшості, є адміністративними правопорушеннями », -

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів