Поліція дозволила терористу з гранатою сісти в автомобіль і виїхати за межі Полтави

12:10 23 липня 2020 р.

Фото до новини

Після переговорів з ймовірним серійним викрадачем транспортних засобів, поліція запропонувала йому обміняти заручника та виїхати за межі Полтави, чим він і скористався. Його супроводжують автомобілі правоохоронців

Про це інформує Полтавщина, пише DailyLviv.

Події навколо викрадача автомобіля, який погрожував підірвати гранату РГД-5, почали переміщатися за межі Полтави. З місця події на вул. Остапа Вишні стало відомо, що в ході переговорів із чоловіком поліція запропонувала йому вільно виїхати за межі міста, щоб виключити можливість вибуху гранати. Він згодився на цю пропозицію, гранату взяв із собою і поїхав на автомобілі за межі Полтави. Його супроводжують поліцейські автомобілі.

Телеканал 112 повідомив, що терорист тримав в заручниках співробітника кримінальної поліції і погрожував підірвати себе та його. Начальник кримінального розшуку області Віталій Шиян запропонував, що заручником стане він. Після обміну заручників злочинець та правоохоронець сіли в автомобіль та виїхали за межі Полтави.

Патрульна поліція Полтави повідомила, що терористу надали службовий автомобіль ВАЗ-2111 («Богдан»), який наразі рухається в напрямку Києва.

Нагадаємо, близько 09:05 на вул. Остапа Вишні, 5 (територія колишнього хлібзаводу), працівники підрозділу карного розшуку намагалися затримати громадянина, який обгрунтовано підозрюється в незаконному заволодінні транспортними засобами. Під час затримання зловмисник дістав гранату РГД-5 та взяв у заручники поліцейського.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів