Покарання заступника голови Залізничної райадміністрації Львова за «відкат» відтерміновано на два роки

18:25 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: groshi-v-kredit.org.ua

Про це повідомляє сьогодні, 11 листопада, прес-служба обласної прокуратури.

За її інформацією, вироком Залізничного районного суду м. Львова від 11.11.2013 р. заступника голови Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Згаданим судом встановлено, що зазначений посадовець вимагав та одержав від директора приватного підприємства неправомірну вигоду (так званий «відкат») в сумі 10000 гривень за підписання актів виконаних ремонтно-будівельних робіт та подальше здійснення оплати цих робіт за рахунок коштів спеціального фонду бюджету розвитку.

Згідно вироку суду, зловмиснику призначено покарання у виді п’яти років позбавлення волі, з відстрочкою виконання терміном на два роки, з позбавленням права обіймати керівні посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій строком на два роки.

Окрім того, на підставі ст.54 КК України зазначену особу позбавлено рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Як повідомляв «ЩЛ», 18 вересня міський голова Львова Андрій Садовий підписав за фактом проведення слідчих дій щодо голови Залізничної районної адміністрації Мирона Тереха і заступника голови Залізничної районної адміністрації Андрія Єсипа розпорядження про їх відсторонення від виконання службових обов’язків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів