Податківець вимагав на Львівщині хабар у підприємця

15:00 4 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/SBULviv

Служба безпеки України викрила працівника територіального органу ДФС, який неодноразово вимагав гроші в підприємця на Львівщині.

Про це повідомили в п’ятницю, 4 жовтня, в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області, де також розповіли: «Чоловікові, який має бізнес з обробки деревини, зловмисник пропонував послуги на постійній основі – не втручатися в підприємницьку діяльність та не проводити перевірки. За це співробітник фіскальної служби вимагав у підприємця гроші та лісо продукцію».

«Правоохоронці затримали підприємливого фіскала разом з його посередником під час отримання неправомірної вигоди. У межах відкритого кримінального провадження за частиною  3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Викриття та затримання зловмисників проводились спільно зі слідчими Територіального управління ДБР у Львові за процесуального керівництва прокуратури у Львівській області», – поінформували також в обласному управлінні СБУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів