Побутовий конфлікт на Львівщині завершився вбивством

11:28 13 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: acc.cv.ua

12 січня в Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення, що біля одного з житлових будинків на вулиці Стефаника у місті Стебник виявили тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку та працівники інших служб, які з’ясували особу загиблого. Ним виявився 44-річний дрогобичанин, на тілі якого були ознаки насильницької смерті.

Правоохоронці дійшли висновку, що до скоєння злочину причетний річний раніше судимий 37-житель місцевий мешканець. В ніч з 11 на 12 січня під час побутового конфлікту у будинку жителя Стебника він заподіяв загиблому тілесні ушкодження, внаслідок яких чоловік помер на місці події.

Зловмисника затримали. Слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили стосовно нього кримінальне провадження за частиною 1 статті115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вона передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідломили в обласному управлінні поліції. Як інформував «ЩЛ», у Львові затримали підозрюваного у вбивстві напідпитку  на вулиці Максимовича.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів