Підозрюваних у вбивстві активіста Майдану зі Львова Юрія Вербицького оголошено в міжнародний розшук

12:22 12 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/hanna.hrabarska

Голова парламентського комітету Єгор Соболєв повідомив у четвер: «По вбивству Вербицького... досудове розслідування закінчено. Двоє осіб звинувачено».

«Підозрюваних у вбивстві активіста Майдану Юрія Вербицького оголошено в міжнародний розшук. Про це йдеться у відповіді Міністерства внутрішніх справ на запит комітету Верховної Ради з питань протидії корупції, який зачитав голова парламентського комітету Єгор Соболєв під час засідання комітету», – передає сьогодні, 12 березня, кореспондент інформаційної агенції «УНН», конкретизуючи при цьому:

«По вбивству Вербицького... досудове розслідування закінчено. Двоє осіб звинувачено. Матеріали щодо ще восьми осіб та двох організаторів виділено в окреме провадження. Їх оголошено в міжнародний розшук», – зачитав Є.Соболєв текст відповіді.

Нагадаємо, під час подій на Майдані, 21 січня 2014 року, активних його учасників Ігоря Луценко та Юрія Вербицького невідомі викрали із Жовтневої лікарні міста Києва. За даними слідства, до викрадення причетні 13 осіб, громадських активістів катували.

Ігоря Луценка згодом відпустили, тіло Юрія Вербицького знайшли 22 січня 2014 у лісі під Києвом. За версією міліції, він помер від переохолодження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів