Підозрюваного у вбивстві львівської кіоскерки затримали на Тернопільщині

13:23 30 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Співробітники Підволочиського райвідділу міліції передали затриманого львівським правоохоронцям.

Тернопільське інтернет-видання «Досьє 102» інформує сьогодні, 30 грудня, в повідомленні «Підозрюваного у вбивстві по гарячих слідах затримали підволочиські правоохоронці»:

Повідомлення про вбивство 60-річної жительки міста Винники Львівської області 25 грудня надійшло на пульт чергової частини Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області. У вчинені злочину львівські працівники міліції обґрунтовано підозрювали раніше судимого 35-річного громадянина Республіки Молдова.

Орієнтування на встановлення особи та розшук підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину правоохоронці направили до чергових частин райвідділів міліції сусідніх областей. Використовувалися усі можливі оперативні засоби і схеми, його фотографії та опис друкувались у газетах та на сторінках інтернет-видань.

Уже в неділю, 28 грудня, правоохоронці Підволочиського райвідділу міліції затримали підозрюваного. Як повідомив Степан Савка, начальник Підволочиського райвідділу міліції, чоловіка зі схожими прикметами міліціонери знайшли в закинутому приміщенні, неподалік залізничного вокзалу станції «Підволочиськ».

Для встановлення особи його доправили у місцевий райвідділ міліції. Під час слідчо-оперативних дій з’ясувалося, що відбитки пальців затриманого чоловіка ідентичні відбиткам розшукуваного громадянина Молдови.

Працівники міліції передали затриманого львівським правоохоронцям. Триває розслідування».

Про це повідомлється у вівторок на сайті інтернет-видання «Досьє 102».

Як інформував «Щоденний Львів», працівники Управління карного розшуку Львівського обласного управління МВС спільно з тернопільськими правоохоронцями впродовж трьох днів встановили особу та затримали підозрюваного у скоєнні вбивства працівниці газетного кіоску на вулиці Коперніка у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів