Під Києвом загинув активіст зі Львова Юрій Вербицький (відео)

20:09 22 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

Це на його тіло натрапили в середу в лісосмузі у Бориспольському районі.


Відео: zik.ua

Як інформував «ЩЛ» у повідомленні «Під Києвом знайшли труп зі слідами тортур (відео)», на нього натрапили сьогодні, 22 січня, в околицях села Гнідин Бориспільського району Київської області. А про те, що ним виявився активіст зі Львова Юрій Вербицький, повідомила сьогодні, 22 січня, кореспонденту «Радіо Свобода» племінниця загиблого. Її батько – рідний брат Юрія Вербицького – упізнав його тіло в морзі Борисполя. 

Натомість речник головного управління МВС України у Київській області Микола Жукович повідомив кореспонденту «Радіо Свобода», що слідчими відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 КК – «умисне вбивство», бо на одязі загиблого був скотч.

Натомість «5 канал» інформує в середу: «Тіло Юрія Вербицького – активіста, викраденого з лікарні разом із Ігорем Луценком знайшли. Його упізнали родичі – вони повідомили таке «5-му каналу». Нагадаємо, невідомі викрали Юрія Вербицького разом із Ігорем Луценком у понеділок просто із Жовтневої лікарні. Вивезли їх за місто, тримали в гаражі, били й допитували, Луценка згодом відвели у ліс та відпустили. А от про долю Вербицького було нічого не відомо. А сьогодні зранку у ЗМІ з`явила інформація про знайдене покалічене тіло у Бориспільскому районі Київщини». 

Як повідомляв «ЩЛ», Юрій Вербицького викрали разом з активістом Ігорем Луценком і також намагалися залякати його та фізично зламати.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів